Την περασμένη χρονιά, η φαντασμαγορική σύμπραξη του Μάριου Φραγκούλη με τον Γιώργο Περρή αγκαλιάστηκε από το κοινό με τεράστια αγάπη, αφήνοντας γιορτινές αναμνήσεις σε μικρούς και μεγάλους με 11 sold-out παραστάσεις. Φέτος, επιστρέφουν στο Christmas Theater τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου για να μοιραστούν μαζί μας τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τη μουσική.

Με ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα, οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα από τον καθένα: να ταξιδέψουν όλη την οικογένεια στη μαγεία και την ζεστασιά των Χριστουγέννων. Με αφορμή τα 100 χρόνια ταινιών της Disney, οι δύο εξαιρετικοί ερμηνευτές ενώνουν τα γιορτινά τραγούδια της πιο ωραίας εποχής του χρόνου με τραγούδια από συναρπαστικά παραμύθια, ταινίες και μιούζικαλ που αγαπήθηκαν από γενιές και γενιές παιδιών. 

Για άλλη μια φορά και φέτος το γιορτινό πνεύμα γεμίζει τον χώρο με πρεσβευτές της χαράς τον Μάριο και τον Γιώργο, που συνδυάζουν με δεξιοτεχνία ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το Hollywood και το Broadway με τα Χριστούγεννα και διανθίζουν το μοναδικό τους πρόγραμμα με μελωδίες που πρωταγωνιστούν στα όνειρά μας. Τους δύο Έλληνες διεθνείς σταρ συνοδεύει 12μελής ορχήστρα με όλη τη λάμψη και τη χάρη των κλασικών οργάνων στην υπηρεσία της μαγείας. Στα Φωνητικά οι Μαργαρίτα Παπαδημητρίου, Αιμιλία Τσιμιδάκη και Ιωάννα Μόρφη.

Η παράσταση θα προβληθεί και σε άλλες πόλεις εντός και εκτός της Ελλάδος. Η περιοδεία ξεκινάει στην Κύπρο στις 9 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, ενώ συνεχίζει στα Χανιά στις 13 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού. Επόμενη στάση είναι το Ηράκλειο για δύο βραδιές, στις 15 και τις 16 Δεκεμβρίου στο Αστόρια, ενώ τερματική είναι η Πάτρα στις 26 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών.

Εισιτήρια εδώ