Η Μαργαρίτα Παπαδημητρίου συμμετέχει στα φωνητικά του άλμπουμ «Φώτα Σκιάς» του νεοεμφανιζόμενου τραγουδοποιού Βασίλη Αντωνά με ξεχωριστές φωνές, που ενώνουν το χθες και το σήμερα του τραγουδιού, στα κομμάτια “Στις Μεγάλες Αγάπες” , “Ναυαγοί” και “Μαύρο Περιστέρι”.

Ο συγκινητικός   Γιάννης Κούτρας, η  σπάνια  εμφανιζόμενη       Αιμιλία Σαρρή,    ο “μακρινός ξάδερφος”     Θοδωρής    Κοτονιάς,  η ρομαντική Πέννυ Μπαλτατζή, ο ξεχωριστός Παντελής Θεοχαρίδης, ο ηλεκτρικός  Μιχάλης Κακέπης, η πολλά υποσχόμενη Μαρία Αλαμανή – Ναθαναηλίδου  και ο φέρελπις ερμηνευτής  Γιάννης Γεωργάνος.

Ο Βασίλης Αντωνάς ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις την μουσική του πορεία, με ένα ξεχωριστό album που φανερώνει το εύρος της μουσικής του έκφρασης. Τα τραγούδια του έχουν έναν πλούσιο λυρισμό που άλλοτε εκφράζεται ρομαντικά, άλλοτε ηλεκτρικά ή ακόμα και με λαϊκό ήχο.

Οι ενορχηστρώσεις, η μίξη και η ηχογράφηση έγιναν με μαεστρία από τον Νίκο Παπαδόπουλο στα Soundflakes Studios.

Παραγωγός και πολύτιμος συνεργάτης στην προσπάθεια του ο καταξιωμένος άνθρωπος της δισκογραφίας Άγγελος Σφακιανάκης, με τις ιστορικές συνεργασίες και παραγωγές που έμειναν κλασικές.
Σημαντικό ρόλο σε αυτό το ταξίδι για τον πρώτο δίσκο, έπαιξε η music coach του τραγουδοποιού, Κατερίνα Νικολούτσου, που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια του εγχειρήματος.

 

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Βασίλης Αντωνάς (πιάνο), Θανάσης Αρχανιώτης (drums), Άκης Γαβαλάς (drums), Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί & βιόλα), Νίκος Καλαντζάκος (πιάνο), Μαργαρίτα Παπαδημητρίου (φωνητικά), Νίκος Παπαδόπουλος (κιθάρες & Μπάσο) Παναγιώτης Στεργίου (κιθάρες & μπουζούκι), Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακκορντεόν), και χορωδίες από το Μουσικό Παράθυρο.

 

Τα “Φώτα Σκιάς” κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μικρός Ήρως